Geneanet > Infobronnen > Blog

Schiedam: Familiegeschiedenis uitzoeken wordt gemakkelijker: trouwregisters vanaf 1576 online

Gepost door Jean-Yves op 3 jul. 2019
 

De trouwregisters vanaf 1576 zijn gescand en nu digitaal doorbladerbaar. Digitale bezoekers kunnen nu zelf op zoek naar de inschrijving van huwelijken van hun voorouders. De informatie is in SchiedamGen te vinden op internet via sgen.schiedam.nl onder het tabblad DTB (Doop, Trouw en Begraven).

De registers zijn (nog) niet met zoektermen doorzoekbaar. ‘Dat heeft voornamelijk te maken met het handschrift’ aldus het gemeentearchief. ‘Wie zijn of haar familiegeschiedenis heeft uitgezocht weet ook de trouwdata van de voorouders en kan op die manier snel de inschrijving(en) vinden.’

Source

8 commentaren Eerdere commentaren

Fantastisch want nu kan ik meer terug vinden over Arie Prins.


Heel goed. Snuffel het door.


Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren