Geneanet > Infobronnen > Blog

Open Monumentendagen met speciale ‘plekken’

Gepost door Jean-Yves op 22 aug. 2019
 

Nederlands grootste, gratis toegankelijke, landelijke evenement op gebied van cultuurhistorie, de Open Monumentendagen, hebben zoals gewoonlijk plaats in het tweede weekend van september. Het thema van dit jaar: ‘Plekken van Plezier, rust, ruimte, natuur, cultuur, herinnering, bezinning, ambacht, techniek en meer’. De 33ste editie van de Open Monumentendagen wordt zaterdag 14 september om 10.00 uur officieel geopend door wethouder Mark Sandmann in stationsgebouw Statie.

‘Plekken’ die ieder jaar weer meedoen – zoals het voormalig Zendstation Radio Kootwijk, Nationaal Ereveld Loenen, De Middelste Molen en de Koninklijke Scholen Gemeenschap – zijn geen typische ‘Plekken van Plezier’.

Source

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren