Geneanet > Infobronnen > Blog

Niet meer naar streekarchief Eindhoven, maar in mum van tijd bouwvergunning

Gepost door Jean-Yves op 1 okt. 2019
 

Wie bouwstukken van de gemeente nodig heeft, hoeft straks niet meer naar het streekarchief Eindhoven. Het is een megaklus maar alle bouwvergunningen en tekeningen worden gedigitaliseerd. Cranendonck loopt daarin voorop.

Op het beeldscherm floept het huis van mijn oma en opa. Het grote witte huis in Budel-Dorplein. Het is een tekening van de linker-zijgevel van precies vijftig jaar geleden. Gemaakt in opdracht van mijn opa die in 1969 liever een iets groter raam had zodat hij beter naar buiten kon kijken.

Source

1 commentaar

jaapldam
20-10-19

geweldig , ben op zoek naar bouwvergunning ,rond 1850, in Zeelst.


Het vervolg bekijken

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren