Geneanet > Infobronnen > Blog

NGV inloopuren stamboomonderzoek in het WestFries Archief

Gepost door Jean-Yves op 4 feb. 2020
 

In de maanden september, november, januari , maart en mei organiseert de NGV afdeling Oost West Friesland op de 2e vrijdag van de maand een inloopuur stamboomonderzoek in het Westfries Archief in Hoorn. Leden en niet-leden van de NGV kunnen tijdens dit inloopuur stamboomonderzoek kosteloos hulp krijgen bij hun genealogisch onderzoek en genealogische computerprogramma’s. Ook […]

In de maanden september, november, januari , maart en mei organiseert de NGV afdeling Oost West Friesland op de 2e vrijdag van de maand een inloopuur stamboomonderzoek in het Westfries Archief in Hoorn.

Leden en niet-leden van de NGV kunnen tijdens dit inloopuur stamboomonderzoek kosteloos hulp krijgen bij hun genealogisch onderzoek en genealogische computerprogramma’s. Ook met moeilijk leesbare teksten kunnen zij U meestal helpen.

Op 13 maart 2020 a.s. is tevens Geneanet aanwezig om Uw vragen te beantwoorden.

Locatie : Westfries Archief, Blauwe Berg 5c, 1625 NT Hoorn

Tijd : 14.00 tot 16.00 uur

1 commentaar

ik kom 13 mrt in hoorn graag even langs


Het vervolg bekijken

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren