Marcel Korving nieuwe directeur West-Brabants Archief

Gepost door Jean-Yves op 12 okt. 2020

Het West-Brabants Archief heeft een nieuwe directeur. Marcel Korving (39) volgt Wim Reijnders op. “Door steeds meer informatie via onze website aan te bieden, vermijden we onnodige procedures en bezoeken aan onze studiezaal.”

“Vergeet die vele honderden meters aan bruine archiefdozen en breng eens een bezoekje aan onze website,” steekt Marcel Korving direct van wal. “Je zult dan al snel zien dat we veel meer doen dan alleen zorgvuldig die papieren archieven bewaren.

Source

2 commentaren

goed idee, helpt voorkomen dat er teveel mensen in het archief aanwezig zijn en zeker in deze Corona tijd,


prima en veel succes!


Het vervolg bekijken

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren