Bent u verwant met Lauren De Ruyck ?

Gepost door Jean-Yves op 21 dec. 2021

Lauren Anny De Ruyck (Gent, 10 augustus 1995) is een Belgische (musical)actrice en -zangeres. De Ruyck liet voor het eerst van zich horen toen ze samen met Jill Van Vooren onder de naam Jill & Lauren voor België Get up! zong tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2010. Ze kreeg daarop een hoofdrol in de Ketnet-serie Galaxy Park als Femke, waarvoor ze door 30.000 Ketnetkijkers de prijs van ‘Actrice van het Jaar’ 2013 won op het Het gala van de gouden K’s.

Bovendien stond ze op 16-jarige leeftijd op het podium van musicals Fiddler on the Roof en Domino. De Ruyck volgde middelbaar onderwijs aan het Gentse Sint-Bavohumaniora. Ze volgde de richting Latijn-moderne talen. De Ruyck speelde rollen in onder andere de musicals Peter Pan, Kuifje: De Zonnetempel en Daens.

Stamboom van Lauren De Ruyck

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren