Vind de als laatste op Geneastar gepubliceerde stambomen van beroemde personen !

Gepost door Jérôme op 14 mrt. 2022

Geneastar is een aanvullende service van Geneanet, welke u toestaat om eenvoudig meer dan 15.000 stambomen van beroemde personen te vinden ! Net zoals Geneanet is het een site waarop men gezamenlijk data kan invoeren en corrigeren. Als er zich een beroemde persoon bevindt in uw stamboom, dan kunt u deze eenvoudig toevoegen aan Geneastar. […]

Geneastaris een aanvullende service van Geneanet, welke u toestaat omeenvoudig meer dan 15.000 stambomen van beroemde personen te vinden !Net zoals Geneanet is het een site waarop men gezamenlijk data kaninvoeren en corrigeren. Als er zich een beroemde persoon bevindt inuw stamboom, dan kunt u deze eenvoudig toevoegen aan Geneastar.

Onderde laatste ingevoerde beroemde (53 Nederlandse beroemde personen inFebruari !), vinden we in het bijzonder veel acteurs entelevisiepersoonlijkheden :

…maarook atleten :

Enigepolitici : 

entot slot :

Als u wilt weten of u verwant bent met een beroemde persoon, dan kan het niet eenvoudiger zijn : start een vergelijking met Geneastar !

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren