Bent u verwant met Katja Schuurman ?

Gepost door Jean-Yves op 5 apr. 2022

Katja Schuurman (Bunnik, 19 februari 1975) is een Nederlands actrice, zangeres en presentatrice. De vader van Schuurman is van oorsprong Nederlands, haar moeder Surinaams en komt van Curaçao.Katja Schuurman is de oudere zus van de zangeres en actrice Birgit Schuurman (1977).

Ze bezocht het Montessori Lyceum Herman Jordan in Zeist, waar ze haar eerste ervaring opdeed met televisie toen ze speelde in de serie Uit de school geklapt (1993) van de NCRV. Na het behalen van haar vwo-diploma speelde Schuurman diverse kleine rollen voor televisieseries. Ze volgde een studie politicologie, doch die hield ze spoedig voor gezien. Haar filmdebuut was in 1996 in de Nederlandse speelfilm De zeemeerman, met medespelers als Gert-Jan Dröge.

Stamboom van Katja Schuurman

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren