Meer dan 200 stambomen van beroemde Nederlanders in Geneastar

Gepost door Jean-Yves op 13 apr. 2022

Bent u al bekend met Geneastar? Geneastar is een website van Geneanet, die geheel gericht is op de stambomen van beroemde personen.

Dit kunnen personen zijn die lokaal, nationaal, of internationaal bekend zijn : kunst en cultuur, sport, industrielen en uitvinders, politici, geestelijken, bekenden van radio en TV, militairen, juridische zaken, wetenschappers en medici, etc.

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat er momenteel meer dan 200 stambomen van beroemde Nederlanders zijn opgenomen in Geneastar !

Enige voorbeelden van beroemde personen die u kunt vinden op Geneastar : Max Verstappen, Nederlandse coureur en de Formule-1 kampioen van 2021, Vincent van Gogh, Nederlandse post-impressionistische schilder, die na zijn dood een van de meest beroemde en invloedrijke personen in de Westerse kunsthistorie werd, André van Duin, Nederlandse komediant, acteur, zanger, (liedjes-)schrijver, TV-producent en regiseur, Angela Groothuizen, Nederlandse zangeres, artiest, en TV-persoonlijkheid.

Als u een beroemde persoon in uw stamboom heeft, dan kunt u deze sturen naar Geneastar via : https://nl.geneastar.org/propose

Van de persoon dient er een pagina op Wikipedia aanwezig te zijn met een afbeelding (foto, schilderij, gravure), en de stamboom dient minimaal één tak met meer dan 5 generaties voorouders van de beroemde persoon te bevatten.

Als u Premiumlid bent, dan kunt u uw stamboom automatisch laten controleren op overeenkomsten met Geneastar. Daarvoor gaat u naar https://nl.geneanet.org/compare/ en klikt u op ‘Nieuwe zoekopdracht’ in het onderdeel ‘Beroemdheden’.

Zoek in alle stambomen van de Nederlandse beroemde personen : https://nl.geneastar.org/search?nationalite=14

1 commentaar

En zijn er ook beroemde Vlamingen of bij uitbreiding beroemde Belgen?


Het vervolg bekijken

Log in om een commentaar te posten Aanmelden / Registreren