Pagina 1 van 1

stamboom

Geplaatst: 21 april 2021, 12:37
door biesb0531
Mijn vorige vraagstelling was niet geheel juist - ik heb bij geneanet al een nieuwe stamboom aangemaakt (en daarin mijn naam en die van mijn ouders vermeld) mijn bedoeling is om via Gedcom uit GensdataPro een heel bestandenset over te zetten.
Moet ik dan deze 1e 3 namen eerst verwijderen en dan importeren ?

Re: stamboom

Geplaatst: 21 april 2021, 12:40
door wimdeckers
Bij de import kiezen voor 'Gegevens vervangen', dan wordt alles automatisch overschreven.

Re: stamboom

Geplaatst: 21 april 2021, 14:44
door biesb0531
dank u wel, ga aan de slag